Buffetti eli seisova pöytä on sellainen ruokailutapa, missä monta eri ruokalajia on esillä ruokavadeissa ja tarjottimilla, mistä ihmiset voivat itse ottaa niille mieluisan vaihtoehdon ja nauttia sitä pöydässä. Tässä tapauksessa kokin vastuu on siinä, että laatia mahdollisimman monipuolisen ja rikkaan ruokatarjonnan, mistä jokainen buffetin käyttäjä löytää juuri itselle sopivan vaihtoehdon ottaen huomioon sen, että ylijäävän ruoan hävikki olisi mahdollisimman pieni. Juuri tästä syystä ehkä tämä ruokailumuoto on sopivin molemmille osapuolille, kokille ja tilaajalle. Bufettia voi järjestää myös ulkoilmassa, eri vuorokauden aikana, esittäen asiakkaille erilainen menu joka sopisi tilaisuuteen teemaan.

Palvelua voidaan tarjota kaikissa Suomen kaupungeissa. Buffetin perushinta on 25€/hlö mutta hinta voi vaihdella riippuen ruoka-aineiden ostohinnasta.

***Palveluiden hinta sisältää raaka-aineiden hinnat, henkilökohtaisen menun suunnittelu ja sen toteuttaminen, EI SIS.ALV. Hinta voi vaihdella riippuen aineiden ostohinnastaja menun monipuolisuudesta.