Nykyään moni ihminen on aika kiireinen laittaakseen itselle ruoka. Tietenkin on näitä lounaspaikkoja, ravintoloita ja kahviloita missä voi syödä mutta se ei ratkaise ongelman. Siihenkin tarvitaan aika,eikä nämä ruokailupaikat voi tarjota mitään erikoista, vaan talon oman ruokalistan vaihtoehdot, mikä ei aina vastaa asiakkaiden toiveisiin.

Easyweeken palveluiden avulla nämä arkipäiväiset huolet ratkea itsestään!
— Nyt teidän ei tarvitse käyttää oma aikaa ruokaostoksiin ja ruoanlaittoon raskaan työpäivän jälkeen eikä tarvitsee lähteä mihinkään ruokapaikkaan syömään jotain,mitä ei vastaa teidän odotuksia.

— Me hoidamme kaiken – raaka-aineiden toimitukset, ruoan valmistukset ja kattaukset suoraan teillä kotona ottaen huomioon teidän aikataulut. Kokki suunnittelee teidän kanssa kaikki annokset ja tarjoilutavat.

Ruoka valmistellaan annoksittain niin, ettei syntyy ylimääräisiä jäämiä. Se on ehdottomasti aina tuoretta ja vastaa teidän vaatimuksia. Asiakkaan toiveiden mukaan ruokailu pystyy järjestämään aina, paikasta tai kellonajasta riippumatta.

Kokin palveluiden hinta on 90 prosenttia raaka-aineiden hinnasta.

Palvelua voidaan tarjota kaikissa Suomen kaupungeissa. Hinta on 150€/5 p mutta hinta voi vaihdella riippuen ruoka-aineiden ostohinnasta.

***Palveluiden hinta sisältää raaka-aineiden hinnat, henkilökohtaisen menun suunnittelu ja sen toteuttaminen, EI SIS.ALV. Hinta voi vaihdella riippuen aineiden ostohinnastaja menun monipuolisuudesta.