Ruokatilaisuuden suunnittelu on aika vaativa ja vastuullinen tehtävä, varsinkin kun kyseessä on iso määrä ihmisiä. Tärkein asia,mikä täytyy ottaa huomioon, on tapahtuman sijainti — tapahtuuko ruokailu jossain ravintolasalissa tai sen ulkopuolella. Vain oman asian ammattilainen osaa oikein määritellä sellaiset vaikuttavat seikat kuin:

— kuinka paljon ja mitä raaka-aineita tarvitaan tietylle määrälle ihmisiä

— minkälaiset työkalut ja välineet tarvitaan ruoanvalmistuksessa

— kuinka monta työntekijä tarvitaan tilaisuuteen

Aina tilaisuuden suunnittelussa pitää ottaa huomioon ateriapalvelu eli Catering. Jos tapahtuma järjestetään kahvilassa tai ravintolassa, missä on oma keittiö välineiden, niin ongelma ratkea itsestään. Mutta on eri asia jos tapahtuma järjestetään ruokapaikan ulkopuolella. Tässä tarvitaan ammattikokin apua koskien sitä, miten voi järjestää oikein ruoanvalmistuspaikka ja löytää juuri sopiva menukokonaisuus jonka on helppo toteuttaa tietyissä olosuhteissa ottaen tarkkain huomioon tilaajan ja vieraiden toiveet.

Palvelua voidaan tarjota kaikissa Suomen kaupungeissa. Konsultaatio-palvelun perushinta on 22€/tunti, EI SIS. ALV. Hinta voi vaihdella.