Mikä voisi olla romanttisempi kuin illallinen kahden kesken! Kahden hengen illallinen on itseensä aika vastuullinen tilaisuusja sen suunnittelu pitää olla todella tarkka, koska jokainen komponentti menussa merkitsee todella paljon. Vain todella ammattilainen kokki pystyy järjestämään tällaisen privaatti-illallisen joka yhdistää rakastavaiset sydämet. Tilaisuuden kellonajalla ja sijainnilla ei ole mitään suurta merkitystä, koska kokin pitää ottaa huomioon kaikki yksityiskohdat ja valmistaa sellaiset annokset, jotka tekisivät tästä tapahtumasta unohtumattoman hetken. Juuri tämän takia on erittäin tärkeä tässä tapauksessa ottaa huomioon ruokailijoiden henkilökohtaiset makutottumukset ja toiveet ja käyttää juuri sellaiset ruoka-aineet jotka parhaiten sopivat heille. Toinen asia, mihin kannattaa kiinnittää huomio tässä ruokailussa, on annosten muoto ja se, millä tavalla niitä esitellään tarjottavaksi. Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja annosten tehtävä tässä privaatti-illallisessa näyttää nämä ihmisen ominaisuudet ja piirteet.

Palvelua voidaan tarjota kaikissa Suomen kaupungeissa. Privatti-palvelun perushinta on 101€/pariskunta. Hinta voi vaihdella.

***Palveluiden hinta sisältää raaka-aineiden hinnat, henkilökohtaisen menun suunnittelu ja sen toteuttaminen, EI SIS.ALV. Hinta voi vaihdella riippuen aineiden ostohinnastaja menun monipuolisuudesta.