Tarjoan teille kokki juhliin ja catering palveluita Helsingin aluella.

Syntyikö teillä uusi kulinaarinen fantasia joka on toteuttamista vaille? Onko tarvetta jonkun gastronomisen idean toteuttamiseen? Teidän oma kokki mestari on valmis toteuttamaan minkä tahansa teidän ruokaideansa.

Päämääritelmät minun työssä ovat: yksilöllinen käsitys,pienten vivahteiden tutkiminen ja toteuttaminen, jotka vaikuttavat minun asiakkaan maku ja hajuaistiin.

Jokainen asiakas on ainutlaatuinen minulle!

Nykymaailmassa ihmiset joutuu aina tekemään oma valintansa ja tekemään päätöksiä, jotka sopivat ihmisen elämän arvoihin ja tapoihin. Gastronomisen ongelmien ratkaisemisessa ainut oikea ratkaisu on – kysyä apua oman asian tuntijalta. Vain siinä tapauksessa voi saada loistava ja virheetön lopputulos. Ja juuri sellainen lopputulos minä annan teille, ilman ylimääräisiä rahallisia kuluja.

Laadukas palvelu sopuhintaan – on yksi minun työn periaatteista!

Minulle ruoanlaitto on sama kuin jotain mysteeriä, josta tietävät vain sen tilaaja ja tekijä. On erittäin tärkeä noudattaa kaikki gastronomiset periaatteet ja tavat, jotka ovat keittiön oma raamattu. Jokainen ainesosa valitaan ja tarkistetaan huolellisesti sillä periaatteella, että vain parhaat tuotteet tarjotaan pöytään. Myös on tärkeä käyttää juuri sopiva ja oikea käsittelymenetelmä, joten annoksissa, jotka tarjotaan juhlapöytään, säilyy kaikki terveelliset ominaisuudet.

Minä tarjoan teille vain terveellistä ruoka!

Luonnonvarat eivät ole loputtomat, joten käyttäen niitä ruoanlaitossa, täytyy aina ottaa huomioon hävikin minimaalinen syntyminen. Minun oman henkilökohtaisen kokemuksen ja ammattilaisuuden avulla minä valmistan juuri oikea määrä tarjottava, ottaen huomioon vieraiden suuruuden. Koska jopa pieni ekoteko on maailmanlaajuinen osa meidän elämä.

Kaikki elämässä on yhtenäistä.

Ottaen huomioon juhlatilaisuuden tarkoitus suunnitellaan personaalinen menu asiakkaalle, missä toteutan maksimaalisesti sen toiveet. Menun suunnittelu voi tehdä jonkun teeman mukaan ja se voi sisältää kansainvälisiä vivahteita. Sitä paitsi, teillä on hyvä mahdollisuus kokeilla minun oman keittiön luomukset, jotka sisältävät vain parhaat ruokaperinteet.

Olen iloinen tarjota asiakkaille oma catering palvelu. Kokki juhliin – hää juhla, syntymäpäivä, perhe juhlat, yritys-juhlat tai pikkujoulu voi järjestää missä tahansa luonnonkauniissa maisemissa. Cateringavulla ei tarvitse tyytyä pienempään tilaan. Juhla, joka on järjestetty ulkotiloissa ja mihin mahtuu mikä tahansa määrä vieraita, se on ikimuistoinen ja ainutlaatuinen tapahtuma.

Ammattilainen palvelu, erinomainen laatu, tarkan suunniteltu henkilökohtainen menu, korkeantasoista järjestelyä, joka takaa miellyttävän ilmapiiriin, mukavasti yllättävät teitä!

 

Ystävällisin terveisin, Kokki Egor Xapko

Xapko Tmi Y-tunnus: 2433704-6

01200, Vantaa

+358 451080600

info@personalmasterchef.com