järjestäminen vaatiierikoista valmistelua koska se tarkoittaa vähän erikoisempia ruokatilaisuuksia. Tilaisuuden tarkoitus on ihmisten kontakti ja tapaaminen, missä he voisivat liikkua vapaasti ruokatiloissa ja nauttia ruoasta rennommissa merkeissä. Tässä kokin tehtäviin kuuluu yhdistää ruoan ominaisuudet, kuin helppokäyttöisyys, monipuolisuus, maku ja ihmisten seurustelu. Sen perusteella cocktailtilaisuuden järjestelyssä pitää ottaa huomioon sellaiset periaatteet kuin tarjottavan muoto ja koko joiden pitää olla mahdollisimman helppokäyttöiset ja jolla on monipuoliset maut, jotka sopivat erilaisille käyttäjille.

Tarjottavan pitää olla hyvän makuista, terveellistä ja täyttävää. Menun suunnittelussa ehdottomasti otetaan huomioon asiakkaan vaatimukset ja ruokatottumukset. Yleensä tilaisuuden suunnittelussa käytetään eurooppalaista keittiötä, mutta asiakkaan toiveista voi laatia kansainvälinen menu missä näkyy jotain erikoisia ruokatottumuksia.

Palvelua voidaan tarjota kaikissa Suomen kaupungeissa. Cocktail-tilaisuuden perushinta on 21€/hlömutta hinta voi vaihdella riippuen ruoka-aineiden ostohinnasta tai jos tilaisuudessa on jotakin poikkeama.

***Palveluiden hinta sisältää raaka-aineiden hinnat, henkilökohtaisen menun suunnittelu ja sen toteuttaminen, EI SIS.ALV. Hinta voi vaihdella riippuen aineiden ostohinnastaja menun monipuolisuudesta.

Palvelua tarjota pääkaupungin seudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen)